Forum służące do grania w nasze kochane erpegi...
No to jest i post zapraszam do odpowiadania i komentowania tutaj...
Nieźle! Całkiem klimatycznie... coś się nawet zaczęło dziać u mnie... do Wonskiego fabuła sama wystawiła dłoń czy dwie wiec ogólnie nie mam zastrzeżeń. Jak coś to najwyżej później zapytam, bo dziś już lecę spać... od 6 rano jestem na nogach ,ale spokojnie środę mam wolną więc post dziś będzie
PS Harry zrób stylowe wejście
Szary i Kozak dostali prywatne wiadomości... Czytać! Jak reszta zadowolona?
Widzę że nie tylko ja miałem problemy z errorem number 500 ;p.
To teraz ja mam pisać, czy czekać na zawodników w karczmie?:>
btw: Szary, gratuluję klimatycznego posta .
Przechodził przez góry wierząc, że czyni dobrze. Następnie udał się do ostatniej i jedynej krypty, by odnaleźć swoje przeznaczenie.
kłaniam się i do usług Error 500 długo mi dziś towarzyszył... ale jakoś się wreszcie poddał!
pisz posta Harry! po pierwsze kto pierwszy ten lepszy, po drugie ja już zacząłem akcje więc możesz napisać swojego posta to akcje graczy będą skończone w tej scenie i Borys będzie mógł przejść dalej... ahh no i właściwie ostatni post Borro wprowadził nowe możliwości ,a że nie możemy sami kontrolować wydarzeń to nasze akcje nie pozwalają nam pójść za daleko więc myślę ,że można Borys będzie mógł odpowiadać bezpośrednio na nasze pojedyncze post ,żebyśmy mogli całościowo ruszyć się gdzieś dalej naszymi postaciami. Coś jak Twój spacer przy murze Harry.
W porządku Szary. Weź mi jeszcze wytłumacz jakim cudem jeszcze na sam koniec swojego posta steleportowałeś się do Asgeira czyli postaci Kozaka?:>
Przechodził przez góry wierząc, że czyni dobrze. Następnie udał się do ostatniej i jedynej krypty, by odnaleźć swoje przeznaczenie.
No i wszystko jasne:D
Faktycznie jeśli napisze Harry to odpowiem wam co się z wami dzieje a resztę na razie zostawię..
no i bomba Szary:)
czekamy na Harrego
Spoiler:
Glejt uprawniający do wejścia na teren górnego miasta taka osoba otrzyma przed główną bramą od przedstawiciela odpowiedniej organizacji i za jego poręczeniem
strona 4 sesji - tekst Gebrona- nie masz glejtu a jedynie swoją pieczęć bodajże alchemika- sprawdź w ekwipie
trochę może zmień post:P
no mówię zobacz post na 4 stronie mój z Gebronem. Tam jest, że puszcza Cię na dół, ale masz być poddany weryfikacji przy bramie:P
Borysie, co jest na tej kartce ujawnię Ci, gdy ktoś poza mną ją przeczyta. Nie martw się, treść pozostanie niezmienna