Forum służące do grania w nasze kochane erpegi...
LetMeBeYourGuide
Potrzebne są 2 nazwy na kanały na IRC-u, jedna dla kanału, na którym będzie działa się rzeczywista sesja i druga dla kanału na ogólny spam mający niewiele wspólnego lub niezwiązanego z sesją. Podawajcie propozycje (nie może być nic obraźliwego, raczej nie chcielibyśmy dostać BANanem ^^)
Ostatnio edytowany przez sunnyendrju (2009-08-22 15:58:10)
dla pierwszego proponuję The Seal Of Approval
a dla drugie coś w stylu Lulz ;p
Przechodził przez góry wierząc, że czyni dobrze. Następnie udał się do ostatniej i jedynej krypty, by odnaleźć swoje przeznaczenie.
Easy Rider
Tylko taka sprawa - musi być cos w stylu Seal-of-approval (Seal_of_approval) (seal.of.approval) - jeden ciąg znaków bez spacji.
Ogólnie myslałem o czyms klimatycznym, ale w sumie to aby nazwa była w miarę prosta, resztę się ustawi jako ustawienia kanału, po prostu jak za każdym podłączeniem będzie trzeba wpisywać w nazwie kanału milion wyrazów to szlag trafi
Rejestracja kanału - 10 sekund, potem powalczę żebysmy mieli bota na kanale który będzie rzucał koscią, gadał jakies rzeczy itp :>
Rycerz
"5W0LISD3RP" dla pierwszego z sesją
do lulzu nazwa "VWITSSAHPL?" Nie pamiętam czy irc dopuszcza znak zapytania ale może być bez niego.
A zanim odrzucicie te pomysły to powiem wam że są bardzo proste do zapamiętania nazwy i w dodatku unikatowe.
LetMeBeYourGuide
Bo lol wut to za mało... xD
Easy Rider
Lord_Wonski napisał:
"5W0LISD3RP" dla pierwszego z sesją
do lulzu nazwa "VWITSSAHPL?" Nie pamiętam czy irc dopuszcza znak zapytania ale może być bez niego.
Rycerz
ten drugi to od zdania "Vegeta What Is The Scouter Saying About His Power Level?" Ja jak grałem z kumplami na ircu w zeszłe wakacje to używaliśmy właśnie takich nazw, bo były jakieś problemy z nazwą i w końcu wpadliśmy w rage. Ogólnie nazwa to i tak jest nie ważna. Najważniejsze to nie pomylić który jest do którego bo wtedy łatwo dostać permabanem. Nie pytajcie się skąd wiem...
Easy Rider
Założyłem kanał #miedziany-diadem na serwerze irc.stratics.com. Ci co umieją mogą wpasć, jutro napiszę newbie guide jak sobie wgrać irca itd.
Hasło = DwarfyRulz
Ostatnio edytowany przez Grumnir_Obcisłousty (2009-08-27 18:32:45)