Forum służące do grania w nasze kochane erpegi...
LetMeBeYourGuide
Where to go?
EDIT: No to Bieszczady
Tylko czy ja będę mógł to WIELKA NIEwiadoma, bardziej w strone NIE niestety.
LetMeBeYourGuide
Najlepsze jest to, że ciebie nie liczyliśmy bo jak na razie wszystko jest w sferze planów Zasadniczo jak ustalimy mniej więcej chociaż jak to będzie wyglądać, to wtedy zacznie zbierać chętnych Plan jest taki żeby zebrać 4-8 osób i wtedy wszystko "zapiąć" na ostatni guzik. ^^
Easy Rider
Ok panowie, jako że nikt się tego nie podejmuje spróbuję w przyszłym tygodniu wykombinować chociaż podstawy:
- m/w skąd dokąd - zagadam do Hutka który w Bieszczadach bywa co on by polecał, zresztą ma mi dać kontakt do jakiegoś swojego kumpla tam na miejscu
- fajnie by było żebyście się określili ile dni chcecie tam być; dla mnie to wyprawa na tydzień minimum
- pierwsze pomysły co trzeba zabrać, o tym się walnie osobny temat albo się spotkamy jakoś przed sesjowym okresem i dogadamy szczegóły (choć IMO lepiej tutaj) - wtedy np. można by wcześniej zacząć knuć skąd namioty wziąć i jakich rozmiarów
Rycerz
To jeszcze w ogole jest aktualne? Jesli tak to kiedy itp?
LetMeBeYourGuide
Bieszczady się w te wakacje nie udadzą, jebane szukanie stancji zajęło zbyt dużo czasu, dodatkowo sesja + wrzesień = obsranie się na miętowo. Może coś w owym wrześniu się uda zorganizować.
Rycerz
Troche motywacji do dzialan...
Ostatnio edytowany przez Lord_Wonski (2010-07-28 12:39:13)