Forum służące do grania w nasze kochane erpegi...
LetMeBeYourGuide
Borwol napisał:
Ok to faktycznie niewypał był. Teraz chyba jest w miarę ok. Jakoś chcę te części oddzielić
Borwol napisał:
Teraz chyba jest w miarę ok.
Borwol napisał:
Teraz
]:->
Przechodził przez góry wierząc, że czyni dobrze. Następnie udał się do ostatniej i jedynej krypty, by odnaleźć swoje przeznaczenie.
Post napisany. Można tworzyć. Gratuluję wszystkim wczuwania się w klimat i naturalnych zachowań postaci. Przepraszam za obsówę, ale weekend siedziałem w robocie.
Rycerz
Fuck yeah! Nobody will mess with Tordes Blanco la Casillas Hierro Fernandez Aznar de Rivera Pablo Rosa del Lopez Gonzalez, sucker!
W związku z oddaniem mi w pracy dni wolnych przysługujących za przepracowany przeze mnie ostatni weekend, ogłaszam akcję ŁAN DEJ ŁAN POST, która odbędzie się od jutra i będzie trwała do niedzieli. Oczywiście bez waszej pomocy nie wyjdzie dlatego proszę żebyście pisali jak najszybciej.
Rycerz
Tak zwany Farming, więc ok. Proponuję pisać jak się da kto ma czas w dzień, i jeszcze raz wieczorem np o 22. Byśmy się umówili że do 22 codziennie powinna być skończona kolejka.
Do 22 wy a potem ja. Tak może być
mi system się sypie nie wiem jak długo będę wstanie utrzymać go przy życiu zwłaszcza ,że muszę jeszcze na jutrzejsze koło się nauczyć
więc spróbuje odpisać jak najszybciej ,ale mam z tym problemy
Ostatnio edytowany przez Szary (2010-04-20 15:24:06)
Easy Rider
Teraz to czarno to widzę, postaram się ale nic nie gwarantuję
LetMeBeYourGuide
Jebne dzisiaj wieczorem, wcześniej mam ostatni kolos w tym tygodniu
Szary i Wonski: Warpnąłem was do karczmy. Właśnie o takie rozmowy między graczami jak wasza mi chodziło
LetMeBeYourGuide
Moja wypowiedź zaczyna się gdy Wonso i Szary usadzą się przy stole Jeżeli tego nie uczynią dostosuję swój poast
Rycerz
To się przeliczyłeś i to grubo. Wonso nie gra schematycznie. Jako jeden z nielicznych tak umiejętnie zdobywa info, że nie wie jeszcze o tym że kopsnęło nas 10 lat do przodu.