Forum służące do grania w nasze kochane erpegi...
Bo jeszcze nie weszliście do lasu. Z tymi kolosami nie będzie tak lekko:P
Rycerz
Tak się zastanawiam czy przypadkiem ktoś nie grał w Zeldę ostatnio...
Szary popraw błędy w swoim poście... Późno było i trochę śmiesznie wyszło miejscami, ale ogólnie spoko:)
LetMeBeYourGuide
Jeżeli nie poprawiłeś wszystkiego to ja postaram się znaleźć resztę błędów... I nabije postcount
sunnyendrju napisał:
Jeżeli nie poprawiłeś wszystkiego to ja postaram się znaleźć resztę błędów... I nabije postcount
Lamusie ten wyścig Cię zniszczy ! Borys pewnie codziennie dodaje sobie kilka postów ,żeby być zawsze przed Tobą więc to syzyfowa praca ! Z MG nie wygrasz !
Dementuję wszelkie pogłoski jakobym nabijał sobie posty nielegalną drogą. Otóż brzydzę się nieuczciwym zyskiem...
Rycerz
...Dlatego też nabijam w każdym temacie posty bez opamiętania i żadnych ograniczeń, spamuje każdy temat nawet te w archiwum. Dziękuję za uwagę.
Podpisano: Borys
Ale wy macie problemy.... Mam w ogóle nie pisać?? A w archiwum nic nie napisałem Wonski. I kto jak kto, ale żebyś Ty mnie o spam oskarżał?
Rycerz
My post count: 96
Your post count: 139
Chyba jasne że można mówic o chamskim spamie, jak wchodzę pewnego dnia na forum i jest odpowiedź na każdy temat i jest napis Borwol. Otwieram posty a tam... jedno zdanie.
Ale wiesz, nie to że się czepiam, po prostu...
Trzymaj się tak dalej, a sam osobiście dorzucę do puli tę nagrodę, bo jak sam powiedziałeś, kto jak kto ale ja znam się na tym
oczywiście to się tyczy granicy >9000, kto pierwszy ją przekroczy otrzyma tę niesamowitą nagrodę oraz uścisk dłoni spammera, czyli mój. Razem z Szarą żółtą koszulką lidera, jest o co walczyc!
Sorry za brak "ci" z kreską, ale ta klawa nie obsługuje ci
Ostatnio edytowany przez Lord_Wonski (2010-04-02 14:04:23)
Jak dla mnie teraz Harry z Wonskim powinni napisać. Skończyło się ich zajęcie, więc mają wolną rękę....
LetMeBeYourGuide
Ja się już poddałem 140 post Borra mnie pokonał...
Nie mogę napisać posta teraz bo nie mam neta. To piszę od kumpla. Czekamy na WONSA
Rycerz
OK!
TORDES' ACTION!
FUCK UP THE SITUATION AND RAPE THE STORY!
O ja jebie! Chcę takie snickersy nao! Szary, na pewno nie posiadasz takich gangsta snickersów jak te!
Ostatnio edytowany przez Lord_Wonski (2010-04-10 19:00:14)