Forum służące do grania w nasze kochane erpegi...
Easy Rider
Jo to w dużej mierze ja nie ogarnąłem. Co się dało uratować w poście uratowałem. My bad.
Chłopaki... Skoro wy nie kminicie co robicie z waszymi rzeczami to skąd ja mam wiedzieć? O tym mówiłem.... nie przypominam sobie co wymyśliliście robić z wozem. Na dwóch pozostałych nie zmieści się zawartość tamtego, więc grzecznie stoi i czeka.
A co do Ciebie Endrju to nie miało być akcji w stylu: 'wyciągam miecz tarczę i pochodnię', miałeś pamiętać żeby akcje jak ubieranie Twojego mrocznego zestawu były opisane(patrz Kozak)... Tak więc na razie masz strój podróżny jaki miałeś.
Szary, jestem pod wrażeniem niezmiennie wysokiej jakości Twoich postów
Kozak, miło że ktoś przejmuje inicjatywę
LetMeBeYourGuide
Not good
Rycerz
To w takim razie mnie nie ma w mieście, bo zostaje przy swoim wozie... Na bank nie opuszczę wozu z żarciem i wszystkimi swoimi rzeczami.
E tam:P
post walnięty. Czekam na reakcję reszty drużyny. Macie czas zanim Karczmarz odpowie. Możecie też pytać go o co chcecie oczywiście uznając, że chwilę się zawiesił
Ta walka o władze jest szokująca! Zwroty akcji jak w modzie na sukces! Kto skończy z tą koszulką to już nikt nie wie! A co do tego co się dzieje w sesje jak trochę podziałamy to wszystko się ogranie
LetMeBeYourGuide
Wygram tą batalię
A co do sesji: Aż pcha się na usta: Justinie, wyjaśnisz mi może dlaczego zwarpowani zostaliśmy do równoległej rzeczywistości, w której nie żyjemy już od dłuższego czasu,czym tłumacze zaskoczenie na twej twarzy, oraz gdzie mg zaplanował nam wyjątkowo okrutną śmierć.
hmmm.. pasowało by też. Witaj Justinie przestaniesz zabawiać się z tą kulturystką. Oto Twoi ulubieni goście. Nie przejmuj się ,że wcięło nas jakieś 10 lat, dla mniej bystrych przejście przez bramę zajmuje szmat czasu, a tak na marginesie odsetki Twojego długu u Asgeir'a to już całkiem okrągła sumka... ooo ,a może nasze starsze wersje też tu są. Zejdą schodami z piętra karczmy i gotowe
Ostatnio edytowany przez Szary (2010-03-29 15:11:51)
Easy Rider
Używam Chrome w tej chwili więc raczej nie będzie mi działał shoutbox
KPW czyli kolejny post walnięty. Poza fajnym poziomem chciałbym wyróżnić Wonsa za opiekę nad zwierzętami:P
Rycerz
Nikt tak dobrze nie dba o konia jak Tordes. Jego koń był tak przekoksowany, że MG musiał go wyeliminować z gry.
Oj liczyłem że dziś przed południem będzie post a tu tylko Grumnir odpisał...
Boyz...
I am disappoint
LetMeBeYourGuide
Synek, ja mam dzisiaj trudnego kolosa... Mam nadzieje, że ja nie będę po nim disappoint...
No to powodzenia
LetMeBeYourGuide
Nie dziękuję... Ale nie było jeszcze takiego kolosa, z którego Ostrowski by zwycięsko nie wyszedł... W taki czy inny sposób