Forum służące do grania w nasze kochane erpegi...
Rycerz
Oj Kozak, Kozak... Nie wiesz że procesor Bortium IV może obsługiwać teren maksymalnie 320×240 pixeli a potem następuje zmiana lokacji? Jak się nie ruszymy to nie ma bata żeby coś ujrzeć. A góry to standardowe tło, jak podejdziesz do jednej z nich to zauważysz że są płaskie.
Dla wszystkich co jeszcze pyskują o braku mapy... Gra wygląda tak i nauczyć się że trzeba wpisywać komendy Look, Turn Around, West, East, bo dalej nie pogramy. Jak nie jesteście jeszcze w stanie poczuć klimatu gry "Weak and Non-magic II: Day when noobs die" to screen:
Rycerz
Wiem, Szary, wiem....
Nie wiem Wonski co Cię tak bawi w denerwowaniu mnie? To nie jest najlepsze hobby jakie mogłeś sobie wymyśleć. To mój pierwszy post niemalże a Ty się czepiasz jakbym co najmniej życie Ci zepsuł. Znajdź se laskę i przestań się czepiać pierdół
Rycerz
Lord_Wonski napisał:
Oj Kozak, Kozak... Nie wiesz że procesor Bortium IV może obsługiwać teren maksymalnie 320×240 pixeli a potem następuje zmiana lokacji? Jak się nie ruszymy to nie ma bata żeby coś ujrzeć. A góry to standardowe tło, jak podejdziesz do jednej z nich to zauważysz że są płaskie.
Dla wszystkich co jeszcze pyskują o braku mapy... Gra wygląda tak i nauczyć się że trzeba wpisywać komendy Look, Turn Around, West, East, bo dalej nie pogramy. Jak nie jesteście jeszcze w stanie poczuć klimatu gry "Weak and Non-magic II: Day when noobs die" to screen:
http://www.deez.info/sengelha/wp-conten … /image.png
JA CIĘ BRONIE!!
WHY LEO WHY?
Można to streścić jako:
Ech, Wy trolle 4chanowe ;p
Edit: Dobra Borys to czaskaj posta i wyprowadź nas z tych gór które według Wonskiego są płaskie xD. Możesz uwzględnić, że staram się trzymać względnie blisko wozów .
Ostatnio edytowany przez HaroldZolter (2010-03-28 18:27:26)
Przechodził przez góry wierząc, że czyni dobrze. Następnie udał się do ostatniej i jedynej krypty, by odnaleźć swoje przeznaczenie.
Rycerz
co do posta Andre..
Synek, bo jak ci....
LetMeBeYourGuide
Borro, ile razy ja mam ci tłumaczyć:
Swoją drogą czas już na twojego poasta:
W związku z moimi poastami:
LetMeBeYourGuide
No srsly:
LetMeBeYourGuide
szary napisał:
savuavivr
Miszczu... xDDD
http://pl.wikipedia.org/wiki/Savoir_vivre
Rycerz
Szaremu pewnie chodziło o sawuarwiwr...jakatakatakada....