Forum służące do grania w nasze kochane erpegi...
oj nie wiem synek...
LetMeBeYourGuide
Rozdam stanowiska na forum rodzinie i znajomym i zrobie seksaferę z Borrem i 13 letnią w rolach głównych
Rycerz
Już w czasach starożytnych na przywódców wybierano najstarszych z wioski. Dlatego, że skoro tyle przeżyli, to znaczy że są cwańsi od tych co nie dożyli do tego wieku i teoretycznie są mądrzejsi od reszty ceprów, i dwa, że nawet jak nie byli zbyt dobrymi przywódcami, to nie rządzili dłużej niż jakieś 3-4 lata bo umierali ze starości..
Andre jak wiadomo jest najstarszy mentalnie, ale co do wieku to jak dobrze pójdzie to może "porządzić" na tym forum jeszcze parę dekad... Jest o co walczyć, Andre! Forum z 5 użytkownikami czeka na nowego władcę! Travian może się schować!
@Szary: Nie będzie problemu, bo wsypie nas za współudział, albo powie że wiedzieliśmy o wszystkim
Ostatnio edytowany przez Lord_Wonski (2010-03-20 15:33:56)
Ojj tak najstarszy człowiek ma potencjał wiedzy ! Będzie dobrze o nas dbał !!
Wonski, Wonski to ,że my w pace sobie poradzimy
to nie znaczy ,że reszta chłopaków będzie miała dość szczęścia by być po dobrej stronie
Rycerz
nevermind... skasowali
Ostatnio edytowany przez Lord_Wonski (2010-03-21 22:24:42)
Ludziska!! Obecna sesja ma niezły klimat i wszyscy trzymają poziom... tyle ,że wolno nam idzie. Może dla zabicia czasu zrobiłoby się coś jeszcze? Ja proponuje sesje na bazie jakiegoś systemu. Tylko może nie dnd ,a coś nowego... może star wars D6 ,albo mag wstąpienia czy coś innego ze świata mroku?
jacyś zainteresowani?
Rycerz
Star Wars! Motyla noga! Biorę Ha Na Solo!
Easy Rider
Chewbacca zgłasza się do akcji. Do końca gry moje akcje traktujcie jako wariant jeden z poniższych:
1) Urywa komuś głowę
2) AAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRGH
3) Robi sobie z kogoś jaja z Hanem Solo
4) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH i potem urywa komuś głowę
Szary. Jeśli poprowadzisz jakąś sesję to pisz do mnie śmiało. Od razu tworzę nowy dział i gramy. Tylko zaproponuj co.
ps Kozak ty też miałeś coś prowadzić.
ps2 Sorki za niedotrzymanie terminu postaram się napisać jak najszybciej
Rycerz
Lulz. Tą bramę traktuje jako zaproszenie do expienia w lesie
Podgląd kłamie...
Ostatnio edytowany przez Lord_Wonski (2010-03-22 16:12:39)
No i jest mój post. Piszcie swoje i komentujcie na bieżąco sugeruję odgrywanie postaci. Rozmowy w drużynie itd...
Opisałem wszystko co widzicie. Poza wami nie ma nikogo:)
LetMeBeYourGuide
Opisz może troszku te zabudowania, czy jest to stodoła zamieniona w myjnie samochodową, zrujnowany zamek, miasteczko niggersów czy też tajne laboratorium organizacji pozarządowych(wściekli przexpieni półniebianie-półsmoki-pół leśne drowy-półdemony).