Forum służące do grania w nasze kochane erpegi...
Myślę że tak powinno być...
dobra zasada
Easy Rider
Post jest w drodze™
Rycerz
jeszcze rodzisz?
LetMeBeYourGuide
Moje zasady nie są dobre, one są najlepsze ^^
Ostrowski poleca:D
To teraz czekamy na post Szarego tak? Jak sądzicie?
Przechodził przez góry wierząc, że czyni dobrze. Następnie udał się do ostatniej i jedynej krypty, by odnaleźć swoje przeznaczenie.
Mój ? No nie wiem czy on coś da skoro mnie w karczmie nie ma nawet. Włóczę się gdzieś po lesie szukając wioski... teoretycznie mogę zakrzywić czas i przestrzeń, w jakiś relatywistyczny sposób wylądować w karczmie ,albo napisać jak wącham kwiatki i zbieram je na wianek... kto wie. Niech się Bor wypowie czy jest potrzeba bym wykonał jakąś akcje
Ostatnio edytowany przez Szary (2010-03-17 22:17:05)
Rycerz
teraz Borwoll Black Magic powinien chyba posta je**nąć.
Ostatnio edytowany przez Lord_Wonski (2010-03-17 23:50:27)
Jak dla mnie Szary powinien się jakoś wkręcić w wiochę skoro do niej zmierza, a chłopaki jak chcecie. Potem ruszamy:)
LetMeBeYourGuide
+
=
?
Konkurs!!! Kto rozwiąże zagadkę otrzyma wyjątkowo wyszukane nagrody
LetMeBeYourGuide
And we've got a winner! Congratulations
Rycerz
I don't think so... Jak sama nazwa wskazuje, borwoll black magic :
"keeps your blacks black!"
jak zachwala sam producent. Dlatego on nie tylko nie odbarwia, ale wręcz wzmacnia efekt czerni. Dlatego uważam, iż konkurs zrobiony przez Andreasa minął się ze zrozumieniem produktu, który nie jest wybielaczem. To wszystko składa się na obiektywną ocenę całościową, która po prześledzeniu wszystkich dróg logicznego rozumowania stwierdza wynik tautologiczny ze wskazaniem na pomroczność jasną prowadzącego ten konkurs jak i uczestnika, tworzącego ww. pracę, za fail.
Dlatego ja ogłaszam swój konkurs, nagroda w zależności od zwycięzcy będzie przyznawana.
przykładowa praca:
+
=
Ostatnio edytowany przez Lord_Wonski (2010-03-18 14:47:13)