Forum służące do grania w nasze kochane erpegi...
Rycerz
Chyba miszczów... Tak tanich przeróbek to nie znajdziesz w internecie.
Co do dalszych postów, to ja też czekam na rozwój
Co do kolorów.... musi być ten biały na rozmowy? może pogrubiony zwykły czarny wystarcza? bo jakoś biały tak wygląda ch**owo jak się czyta te posty
Ostatnio edytowany przez Lord_Wonski (2010-03-18 21:34:43)
LetMeBeYourGuide
Nie, nie, wal zwykłym pogrubionym Ja mam inną skórkę na forum i standardowy kolor tekstu jest biały
Dla pewności napisze jeszcze raz:
-Myśli
-Postacie, miejsca i bóg wie co jeszcze
-Rozmowy
-Narracja
EDIT: Borro nadejszla ta wielkopomna chwila. Wyklepuj posta
Ostatnio edytowany przez sunnyendrju (2010-03-18 21:44:21)
Rycerz
No dokładnie, ja tak patrze na posty i jak zobaczyłem ten biały to zareagowałem mniej więcej tak:
Mój post będzie w weekend. Chciałem dziś ale mam kupę pracy. Postaram się jak najszybciej.
Przechodził przez góry wierząc, że czyni dobrze. Następnie udał się do ostatniej i jedynej krypty, by odnaleźć swoje przeznaczenie.
Rycerz
Może by kogoś przydzielić na korektora, bo o ile wiem to Andreas jako mod się nie udziela, a tak to ktoś by chociaż ortografy poprawiał.
Endrju? Podejmiesz się?
LetMeBeYourGuide
No cóż, oczywiście że mogę się podjąć
EDIT: Jeżeli tylko pytężny Borro ześle na mnie prawa do edytowania postów
Ostatnio edytowany przez sunnyendrju (2010-03-19 19:39:57)
Jako moderator chyba możesz co? bo jeśli chodzi o uprawnienia moralne:P to proszę bardzo:PP
LetMeBeYourGuide
Jak dobrze wiesz, coś takiego jak moralność u mnie nie istnieje Czyli mod w swych aktualnych uprawnieniach nie może edytować cudzych postów
CZYLI musisz pogrzebać w opcjach admina i zwiększyć dostępną mi ilość możliwości o np. edycję postów (Jeżeli w ogóle można na tym forum modyfikować prawa moderatorów)
Albo też możesz uczynić mnie adminem
(Złowieszcze HA-HA-HA)
tl;dr; Zrób podział na modów, adminów i global adminów
Ostatnio edytowany przez sunnyendrju (2010-03-20 00:27:54)