Forum służące do grania w nasze kochane erpegi...
Easy Rider
Synu, krajobrazy nam smaruj a nie takie eciepecie
na razie NIE WIDZISZ!!!! Kozak napisał ok. rozmawiajcie. decydujcie czy chcecie zejść na dół i przyjrzeć się zabudowaniom, czy może raszujecie na chama. Co robicie z wozami itd... Opisujcie Swoje zachowania. Nie widać co to za budynki. są na tyle daleko, że szczegóły są ukryte
ps krajobraz będzie opisany jak wyłoni wam się zza gór. na razie pusto wiec nie opisywałem szczegółów
Rycerz
Easy Rider
"Bądźmy płodni"
Ok, chorągiewka i przemowa dają mi pewność że mamy do czynienia z postem roku 2010
LetMeBeYourGuide
Zdecydowanie wysoki poziom xD
Wonski&Szary sypać swe posty to się akcja do przodu posunie
Jeszcze Wons...
Czyżby on decydował gdzie idziecie?
Rycerz
Nie ma chu**ja we wsi...
Ostatnio edytowany przez Lord_Wonski (2010-03-27 21:01:28)
Easy Rider
"Gdzie idziecie?"
A gdzie mamy iść?
Nie widzę nic O_o
Rycerz
Tordes dzielnie biegł do przodu,
gdy zauważył drzewo różniące się od innych..
wtem za drzewa wyskoczył wróg!
lecz opatrzność czuwała nad Tordesem i zesłała przyjaznego maga, który rozprawił się z bestią.
KONIEC
Ostatnio edytowany przez Lord_Wonski (2010-03-27 23:28:15)
LetMeBeYourGuide
Zajebisty komiks xD Nie, naprawdę zajebisty! xDD
Rycerz
thx...
Harry, zwaliłeś posta! NIE widzisz roślin! Nie ma roślin... YOU DO IT WRONG!
Jesteśmy w tych górach, bo komp (czyli Borwoll) nie miał pomysłu na resztę mapy XL i teraz będziemy popierdalać po tych skałach.
Dla zobrazowania co nas czeka:
no ale jak wyjdziemy z tych gór (kiedyś jak się mapa wczyta) to roślinki będzie można znaleźć -_^
btw: kto teraz powinien napisać? Kozak czy Borro?
Swoją drogą ja niecierpliwie czekam na doczytanie mapy
Przechodził przez góry wierząc, że czyni dobrze. Następnie udał się do ostatniej i jedynej krypty, by odnaleźć swoje przeznaczenie.
doczytanie mapy jak ruszycie dupę, a jesli chodzi o akcje Szarego i Harrego to myślę że dziś wieczór odpiszę. Wy możecie kontynuować rozmowę miedzy wami, a jak ja napisze post to teleportuje was do tych zabudowań
Easy Rider
Dobra, ale nie rób następnym razem takich akcji że wchodzimy do jakiejś lokacji i potrzebujemy osobnej akcji żeby otworzyć oczy i coś zobaczyć...