Forum służące do grania w nasze kochane erpegi...
Harry... Ja jestem MG co sprawia, że jestem postacią wszechwiedzącą i niech tak pozostanie. Napisz mi proszę na privie.
Ale ja nie mogę bo wtedy nie będzie tego, na czym mi zależy . Ross musi mieć jakąś tajemnicę nawet przed MG
.
Przechodził przez góry wierząc, że czyni dobrze. Następnie udał się do ostatniej i jedynej krypty, by odnaleźć swoje przeznaczenie.
- brzdęk 23 hp
- brzdęk 24 hp
- brzdęk 22 hp
- brzdęk 21 hp
- brzdęk 23 hp
- MG rzuca fireball'a- 458hp
Ross opuszcza pole gry.
Ty musisz zrozumieć Harry, że nie może być takiej sytuacji, że jakiś npc, którym ja steruję wykonuje akcję a Ty ją dokańczasz bo to by czyniło Cię MG...
Rycerz
Borwol napisał:
Ty musisz zrozumieć Harry, że nie może być takiej sytuacji, że jakiś npc, którym ja steruję wykonuje akcję a Ty ją dokańczasz bo to by czyniło Cię MG...
Borys, potrzebujesz argumentów w tej rozmowie. Jak każdy "pro" MG powinieneś użyć coś w tym stylu:
lulz czy Ty naprawdę sądzisz, że ja zmienię treść tej kartki w zależności od okoliczności? ;p
Przechodził przez góry wierząc, że czyni dobrze. Następnie udał się do ostatniej i jedynej krypty, by odnaleźć swoje przeznaczenie.
Tracę siły... Widzę MG nie ma tu żadnego autorytetu...
Borysie jak zlazłeś z gg napisałem skrótowo co dalej robię. Więc jak nie czytałeś to sprawdź. Tak w skrócie w tej sytuacji możliwości już wyczerpałem więc co w planach postaci było zrobiłem. Teraz szukam miejsca o jakim wspomniałem na gg...
ahhh i swoją drogą moc MG poważnie słabnie jak widzę... Musisz wprowadzić czasy terroru
Tak zrobię chyba...
Obiecuję Ci Borysku że jak tylko list opuści łapki zielarza (niezależnie w jaki sposób) to bezwarunkowo podam Ci jego treść .
Ehem, czy Ross wie kto to jest Gorn, bo ja sobie nie przypominam żebym go znał?
Właśnie:P O to chodzi w tej grze żeby odgrywać postać. Jak znasz ale nie pamiętasz to "nie" wystarczy, jak to Szary powiedział